E-mail

Når du er logget ind, kan du til venstre se forskellige "mapper" så som "Indbakke", "Sendt" og "Papirkurv". Indbakken er naturligvis der din post ligger. "Sendt" indeholder den post du selv har skrevet, så du kan gå ind og f.eks. genlæse den. Papirkurven indeholder den post du har slettet fra indbakken eller sendt. For at slette disse mails helt, skal du tømme papirkurven. Det er en slags sikkerhed, så man ikke ved et uheld kommer til at slette noget, man ikke ville slette.

Første opgave er at skrive en mail til mig, hvor du har vedhæftet filen med svarerne fra sidste uges opgaver.

  1. For at skrive en mail, skal du klikke på "Skriv", der ligger til venstre i den lyseblå linie i toppen.
  2. I boksen "Til:" indsætter du min e-mail-adresse: martinsejer@gmail.com. I "Emne:" skriver du, hvad du synes beskedens emne er (det er ikke så vigtigt, hvad der står).
  3. Nu klikker du på "Vedhæft filer" og du bliver stillet om til en side, hvor du kan vedhæfte op til 5 filer. Klik på "Gennemse" ved første boks og find filen på computeren (i dokumenter ligger en fil der hedder "opgaver" måske med et nummer bagved). Klik på "Vedhæft filer", hvorefter du klikker på "Tilbage til meddelelse" og du kommer tilbage til din mail.
  4. Nu kan du evt. skrive en lille hilsen i skrivefeltet (det et her man ville skrive den egentlige besked, med eller uden vedhæftninger af filer).
  5. Klik på "Send" og meddelelsen med vedhæftet fil og det hele er sendt.

Forrige side

Tilbage til forsiden

Næste side